Virtualna pisarna rešuje številne probleme

Ob registraciji podjetja je treba navesti tudi poslovni naslov podjetja. Gre za podatek o tem, kje bo predvidoma poslovanje potekalo (v pretežni meri). Virtualna pisarna je odlična rešitev za samostojne podjetnike, ki se na področju poslovnega naslova srečujejo z naslednjimi težavami:

Ne dobijo dovoljenja s strani lastnika

Če nameravate poslovni naslov prijaviti na domačem naslovu, gre lahko za stanovanje, ki ni v vaši lasti. Lahko ste podnajemnik ali pa je stanovanje uradno v lasti katerega od vaših bližnjih sorodnikov. Ob registraciji podjetja boste morali priložiti dovoljenje lastnika, iz katerega je razvidno, da vam ta dovoljuje, da želeno dejavnost opravljate na izbranem naslovu. Pri nekaterih podjetnikih se lahko pojavi problem, saj tega dovoljenja ne pridobijo, ker jim lastnik poslovanja ne odobri. V tem primeru je virtualna rešilna bilka, da lahko za ugoden znesek poslovni naslov pridobijo pri želenem ponudniku.

Ne želijo kvariti ugleda podjetja z odročnim naslovom

Zavedati se je treba, da so dandanes vse informacije na svetovnem spletu. Potencialna stranka, ki se bo odločala za vaše storitve, bo lahko takoj videla, kje je vaše podjetje locirano. Če ne gre za lokacijo, s katero bi se lahko pohvalili, se tukaj lahko pojavi problem. Bolj kot se podjetje nahaja v mestnih središčih večjih mest, večji ugled se mu pripisuje. Velja tudi obratno. Z odločitvijo za virtualno pisarno si boste lahko izbrali uglede naslov, ki bo privabil več strank.

Želite obdržati zasebnost

Če prijavite kot poslovni naslov lokacijo, kjer živite, bo ta na ogled vsem. Si resnično želite nepričakovanih obiskov na vašem domačem naslovu? Se bojite za vašo poslovno pošto, saj jo lahko v tem primeru v roke dobi kateri drug član družine, posledično pa se pošta lahko založi. Z virtualno pisarno boste zasebno in poslovno življenje lažje ločevali. Vaš domači naslov ne bo viden javnosti. Poleg tega pa boste poslovno pošto prejemali na ločen naslov, zato boste imeli pregled nad njo in ne bo jo mogel prestreči kateri od družinskih članov.