Z e računi do boljšega pregleda nad poslovanjem

Še vedno pošiljate »navadne« račune? Potem ne veste kaj zamujate. Izstavljanje računov je dobilo novo poglavje, e računi. Izstavljanje e računov je preprostejše, predvsem pa hitrejše in bolj ekonomično.

Z razvojem tehnologije je poslovanje postalo precej enostavno. Nič več zamude pri izplačilu, prav tako pa nič več zamude pri izstavljanju računov. Odkar imamo možnost vpeljave tehnologije v svet poslovanja so se določena področja močno razvila. Zato so klasične račune nadomestili e računi.

Izstavljanje e računov je zelo enostavno. Vse kar potrebujete je dostop do interneta in omogočeno storitev e računov, ki pa si jo lahko že danes urediti pri vaši banki. S tem boste vedno v koraku s časom. Pregled na izstavljenimi e računi ali dospelimi računi bo bistveno bolj enostaven. To pa predvsem zato, ker se vsak račun, tako prejet kot izdan, nemudoma shrani v vašo poslovno banko ali kakšno drugo aplikacijo, ki jo uporabljate za vodenje evidenc poslovanja. Da pa bo izkušnja še bolj prijetna, si lahko v spletni banki nastavitve možnost samodejnega plačevanja. To pa v praksi pomeni, da se bodo računi katerih postavke so konstantne, samodejno plačali na določen datum. Vi pa seveda morate poskrbeti, da bo stanje na računu vedno razpoložljivo. S tem boste postali redni plačnik, vaši dobavitelj pa bodo z vami toliko bolj pogosto sodelovali. Izkušnja poslovanja z rednimi plačniki je vedno neprecenljiva, zlasti če imamo na drugi strani kup neplačnikov. Svet je lahko bistveno lepši in bolj preprost. le uporabljati moramo aplikacije in storitve, ki nam jih nudijo razvijalci oziroma gonilna sila 21. stoletja.