Kako najeti hiter tiskalnik za potrebe po tiskanju v pisarni?

Vsaka pisarna potrebuje zmogljiv in hiter tiskalnik, zato da zaposleni lahko na dosegu roke natisnejo dokumente, kadar jih potrebujejo. Če gre za manjšo pisarno z le nekaj zaposlenimi, tedaj je dovolj le en printer. Če pa gre za bolj obremenjena delovna mesta ali pa večjo pisarno, tedaj je dobro, da se podjetje odloči za namestitev več printerjev, zato da se delo porazdeli in ne zastaja.

Na drugi strani je podjetje pred odločitvijo, ali naj pisarniški printer kupi, ali pa si ga izposodi oziroma najame od specializiranega ponudnika. Najem nudi dolgoročno znižanje stroškov tiskanja in popoln nadzor nad mesečnimi stroški, saj je v fiksno ceno najemnine zajeta tako uporaba naprave kot strošek kartuš in servisov. Najem prav tako zagotavlja brezskrbno tiskanje, saj podjetju ni potrebno skrbeti za zalogo kartuš in morebitna popravila okvar.

Hiter tiskalnik ponuja različne funkcije

Tako kot podjetje pri nakupu printerja lahko izbira med različnimi modeli in funkcionalnostmi naprav lahko enako stori tudi pri najemu tehnologije za tiskanje, saj ponudniki nudijo različne modele, zato da podjetje lahko prilagodi funkcije svojim potrebam in si zagotovi celovito rešitev za delovno okolje.

Na primer, določeni modeli nudijo hitrejše tiskanje od drugih ter različne programske nastavitve, ki omogočajo povezovanje z računalniki in drugimi elektronskimi napravami, zato da je mogoče natisniti dokumente tudi iz oddaljenih povezav. Nekateri modeli ponujajo tudi skeniranje dokumentov in pošiljanje le-teh v omrežno mapo preko Wi-Fi povezave.

Kako se določi cena za hiter tiskalnik v najemu?

Prednost najema tehnologije je v tem, da lahko podjetje prilagodi paket svojim potrebam in na ta način zniža stroške za tiskanje in plača le tisto, kar potrebuje. Pri tem je cena za najem printerja odvisna od števila uporabnikov, kar je nenazadnje povezano s številom mesečnih izpisov, pri čemer ponudnik predhodno opravi analizo mesečnega printanja.

Na drugi strani je cena določena tudi glede na to, ali podjetje potrebuje le črno belo printanje, ali pa tudi barvno. Cena je pogojena tudi s številom naprav, saj se podjetje lahko odloči za več printerjev, pri čemer vsakega namesti v eno pisarno. V vsakem primeru pa je v najem zajeta celostna podpora, brezplačen servis tiskalnikov in neskončne kartuše, ki so narejene tako, da jih je mogoče napolniti z novim črnilom.

Kombiniranje printerja z multifunkcijsko napravo

Če podjetje poleg hitrega in kakovostnega tiskanja potrebuje še skeniranje in fotokopiranje dokumentov, tedaj lahko printer ali več njih kombinira tudi z zmogljivo multifunkcijsko napravo ali pa s kopirnim strojem, ki zadovolji vse potrebe po hitrem kopiranju. Najem tehnologije omogoča kombiniranje različnih naprav, zato da podjetje lahko izkoristi prednosti vseh funkcij in jih prilagodi potrebam v pisarnah.

Standardizirani paketi mesečnega najema so povsem prilagojeni specifičnim zahtevam organizacije, s čimer se zagotovi kakovost, hitrost in optimizacija tiska, ki poleg znižanja stroškov tiskanja poskrbi tudi za učinkovitost in produktivnost s povezljivostjo tehnologije in programsko opremo. Hiter tiskalnik, zmogljiva multifunkcijska naprava in profesionalni kopirni stroj združujejo vso tehnologijo, ki zadovolji potrebe tudi bolj obremenjenih delovnih mest znotraj večjih podjetij, ki imajo poslovanje razdeljeno na posamezne oddelke.